Saturday, January 28, 2012

Filem Keramat...




Aku baru je tengok filem keramat, tu pun donlod..huhu...
Aku kalau tengok cerita hantu yang sekejap flash back, sekejap lagi reality...memang aku kureng faham..bukan tak faham tapi kurang...kadang-kadang tu naik pening, amenda cita ni...akhirnya aku biarkan cerita tu berlayar sendiri sampai habis..


Scene paling aku suka masa Rebecca atau watak Zura masa terkangkang..hehe....pada aku memang bestlah sebab dia boleh buat aksi macam tu..

Kesimpulannya pada aku filem ni boleh tahanlah...



Sekian.

2 comments:

Razif Mokji said...

layan ...

manis said...

razif : sy layan jugak tapi tak paham jalan cerita tapi kesimpulan cerita dpt buat..hehe..mcm mana tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...