Monday, January 16, 2012

Menu hari ini : Cincai-cincai pun sedap!!!

Hari ni punya menu, sambal tempe+tauhu+fish cake dan sup sayur+telur. hehe
Takde idea nak masak ape, nak kuarkan ikan pun tak sempat. Asyik ngadap laptop jer terlupa nak kuarkan ikan dari peti sejuk.huhu..

Sup sayur telur dan sambal tempe+tauhu+fishcake...asam pedas ikan pari tu lauk semalam..huhu


sambal kegemaranku.... ;)


Sup sayur telur...simple jek tapi rasa dia sedap...puji diri sendiri..huhu


Ok..tu saje menu simple aku wat hari ni. Kira oklah kan, rajin gak nak masak.keh3.. Yang penting masak dengan penuh kasih sayang, gerenti sedappp!!!



Sekian.

6 comments:

azney's said...

meleleh air liur dibuatnya

manis said...

yeke azney? hehehe...tu belum lagi dgn sambal belacan..perghhh mesti lagi terangkat.. =P

Cik Ungu Kamila said...

yeah my feberet too. tauhu n tempee. hehe :)

APAN said...

sy bukan pemakan tempe :)

CIK TOM said...

nmpk sedap!

Anonymous said...

mmg sedap...!!!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...