Wednesday, February 15, 2012

Mimpi dapat anak kembar & dapat kek kemetot...

Kelmarin pagi bangun dari tidur rasa cam hepi sangat, tak tau kenapa.
Lepas tu terfikir-fikir apa yang aku mimpi malam tadi..tetibe jadi lupa ingatan.
Fikir punya fikir, rupa-rupanya mimpi dapat anak kembar.

Apa maknanya ek?

Semalam pulak dapat kek dari en.hubby...kecik kemetot tapi bukan macam tuan yang dapat tu..wawaaaaa...
Mentang-mentang le di suruh aku diet, bagi kek kecik ni jerk...hik


Apa pun, aku hargai sangat pemberian ni...walau kecil tetapi cukup bermakna...huhu

Sekian.

4 comments:

♥ MS ♥ said...

wah, kalau betul2 dapat anak kembar untunglah. ekekek.

Elih Japahar said...

Link blog ini sudah masuk dlm bloglist :) follow awk sekali...thanks k

manis said...

MS : aah...syukur sgt kalau gitu.. :D

Elih Japahar : terima kasih jugak =)

Gadis Kampung said...

GK pun semalam mimpi dapat kemabar 3..sorang baby boy 2 baby girls..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...