Tuesday, February 1, 2011

BANJIR 2011 DI KOTA TINGGI

Entry sebelum ni saya post gambar banjir di Kota Tinggi pada tahun 2006..gambar kat bawah ni saya nk share banjir yang sedang melanda Kota Tinggi sekarang ni iaitu 31 Januari 2011 - 1 Februari 2011..smpi waktu saya post entry ni pun, air tak surut lagi tau...

Gambar ni saya rembat dari org kampung saya jgk..hehehe...jom layannn...


bestnye main airr....


relax je lori ni lalu kat air...klu kete comel saya tu..mau tenggelam..cian dia..


ade pulak pasu kat tgh2 air..hik3 tu pasu bunga tu..


cian pasu tu duk sorang2 kat tgh2...


^^


^O^


wow hilux lalu ctu...


ngennggg...


nampak tak ade kereta kat sana tu..tu dh terperangkap la tu..hihi..mmg takleh gerak punya

7 comments:

mar said...

kota tinggi kena tukar name la pasni..
xbape tinggi dh sebab dh tenggelam..
kena tukar name jd kota rendah..hehe

Anonymous said...

http://wanwidget.com
kota tinggi ni memang selalu sangat banjir, aku rasa kena buat sesuatu yang drastik untuk mengatasi banjir dari berulang kali, aku dok kluang x kene, hehe, syukur

♥ eyka elisha ♥ said...

klu mancing besh ni
tp rsenye tgkp ikan pkai tgn sng lg kot
clap2 boye pun byk.muahaha =P

aku yang manis^_^ said...

betul2...jadi kota rendah...heheh..

Cikbelog said...

teruk jugak banjirnya. semoga semua selamat

noorafzan said...

dah jadi macam 2006 balik kan.

HaNTwO said...

biasala tu...mane2 pun same je...kalo dah nak jadi banjir maka terjadila gak...kuasa yang maha ESA..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...