Wednesday, February 8, 2012

Atashinci...ada sape yang suke tengok???


Ada sape suke tengok kartun ni???
Pada aku lebih kurang macam sinchan jugak...ada bodoh & sengal-sengal di situ..huhuhu..

Seronok tengok sebab dapat kembalikan mood yang tak bape baik..agaknyalah..
Kadang-kadang sakit hati je tengok watak mak dia tu, walau muke tak lawa tapi membawa watak utama yanga boleh buat anak-anak dia bengang jerk.

Kadang-kadang jalan ceritanya tu ada pengajarannya.
Watak ayah tak berapa menonjol sangat sebab tak banyak dedah pasal ayah tapi watak ayah lebih tenang tak macam mak dia..


Sekian.

2 comments:

bsyok said...

http://bsyokonline.blogspot.com/ terdapat Cannel online ASTRO ARENA ,ASTRO CERIA, ASTRO OASIS ,ASTRO PRIMA , ,AXN ,DOCUMENTARY TV ,E-KOREA ,FOX MOVIE, HBO ,MALAYSIA YOUTH Tv ., RTM TV 1 ,RTM TV2 ,TV 3 TV 9,carton network,dan pelbagai lagi serta radio online yang pelbagai.

Jue_Da (^_^) said...

Beeesssstttt!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...