Sunday, February 12, 2012

Kalau dah tak tau nak buat apa...

Kat bawah ni aku senaraikan perkara yang mungkin korang buat kalau dah takde mende nak buat..ahh cemane tu??

Kemungkinan aktiviti 1
Ada orang, cuti hujung minggu camni suke habiskan masa depan laptop.
Sape tu? koranglahhh kan... =D

Kemungkinan aktiviti 2
Ada orang, suka jalan-jalan...window shopping ke, shopping ke, main golf ke..wahhh main golf pulak tak pasal-pasal..pendek kata kalau dah bosan tu mestilah kita buat benda yang jadi hobi kita ye tak?

Mungkin ye mungkin tak...jadi di sini aku nak bagi cadangan yang sangatlah boleh dilakukan oleh sape-sape pun..yang penting kamera mesti ada..


Kita boleh buat yang lagi extreme dari ni..


Minah ni kontrol ayu...tak banyak sangat memek muka dia buat..

Aku pun penah jadikan benda ni aktiviti kesukaan tapi dolu-dolu la...duduk depan laptop dah tak tau nak kelik apa, pi bukak webcam kelik satu-satu aksi muka..tapi takleh nak publish kat sini pasal semuanya gambar control ayu gak sama macam minah kat atas tu...huhuhuhu...


Sekian.

1 comment:

nida husna said...

kemungkinan num 1. dah seharian habiskan masa depan laptop.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...